Kosten

Omdat de IJsselmeeuwen een zwemvereniging is, zijn de kosten voor zwemlessen opgedeeld in 2 componenten. Het eerste deel van de kosten zijn de kosten voor de zwemlessen en het tweede deel is contributie.

Van het eerste deel kunnen wij materialen aanschaffen, materialen die we tijdens de les gebruiken en ook materialen als de zwembrillen, badmutsen, afdrukken van de certificaten, etc.

Het tweede deel is de contributie voor de KNZB. Hiermee zijn wij als zwemvereniging verzekerd en tevens bied dit de mogelijk om na het zwemmen door te stromen bij het jeugdzwemmen, wedstrijdzwemmen of waterpolo. Ook een combinatie is mogelijk. Je lidmaatschap gaat in op de eerste lesdag.

Automatische incasso

De contributie wordt iedere maand geïnd middels een automatische incasso. Betalingen bij de IJsselmeeuwen gaan via een automatische incasso. Door het insturen van het aanmeldingsformulier geeft u de IJsselmeeuwen toestemming om doorlopend incasso opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven.

Duur van de zwemlesperiode
De meeste kinderen hebben 2 jaar les voor dat ze hun KNZB Superspetter diploma halen.

OmschrijvingLesTarief
Superspetters met ondersteuning stichting leergeld1 les per week overhandigen leergeld cheque
Superspetters (in 1 keer te betalen)Superspetters (in 1 keer te betalen) € 567,10
Superspetters (per maand betalen)1 les per week47,26
NB: Naast de opleidingskosten zal per maand een bedrag van € 8,94 in rekening worden gebracht in verband met de KNZB afdrachten
NB: Boven genoemde bedragen zijn exclusief eenmalig € 7,50 inschrijfgeld